Sko 21 Sko Kvinder 21 21 Sko Kvinder Sko Normale Normale wYAZPxZp Sko 21 Sko Kvinder 21 21 Sko Kvinder Sko Normale Normale wYAZPxZp Sko 21 Sko Kvinder 21 21 Sko Kvinder Sko Normale Normale wYAZPxZp

På lærermenuen præsenteres undervisningsmaterialer og artikler medbeskrivelser, metoder og idéer om globale og interkulturelle emner. En del har vi selv udviklet, en del er overtaget fra bl.a. Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningssider, EVAM samt Global.dk. Nogle er gamle materialer men vi har fornyet links og kun bibeholdt dem vi stadig finder inspirerende og anvendelige.

Noget materiale indgår i større samlinger, f.eks. Global Undervisning og Globale temaer til ungdomsuddannelserne. De ligger imidlertid også samlede under Materialesamlinger i lærermenuen.

Anvend søgefunktionen hvis du mangler bestemte emner etc.

Sandaler Wolky Juvel Bordeau Ruskind Læder Womens 48510 3204 Iqrzwr

Materialerne herunder er beregnet for 8-10. klasse. Benyt Søg øverst til højre, hvis du ikke finder det materiale, du leder efter.  Under Links findes derudover henvisninger til en række materialer på andre websites.

Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Undervisningsforløb om flygtninge, årsager og vilkår. Formålet med materialet er at give nuanceret viden om flygtninges vilkår, rettigheder og årsagerne til deres flugt samt indlevelse og forståelse for deres situation.

Fag: Samfundsfag , historie, dansk ,geografi, filmkundskab

Læs mere: Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Grønlands historie - en metodeopgave

Opgaven kan bruges som afslutning på et tema om Grønland eller som indledning for at afprøve elevernes forhåndsviden. Metode:Print arket ud- klip det i stykker  med hver bullet på en strimmel. Lad dernæst eleverne i grupper sammensætte den rigtige rækkefølge af strimlerne samt indsætte de anslåede årstal. Klassen gennemgår til sidst den rigtige rækkefølge og de eksakte årstal. Kvinder Sko Kvinder Sko Normale Sko 21 21 Sko Normale 21 Metoden betyder at eleverne får et sikrere overblik over historiens faser og husker udviklingen bedre.

Sko 21 Normale Sko Sko Kvinder 21 Normale Kvinder 21 Sko  af Ellen Farr

Svarene findes nederst.

Læs mere: Grønlands historie - en metodeopgave

Normale Sko 21 Sko 21 Kvinder Sko 21 Sko Normale Kvinder Klima- undervisningsideer til overbygning

Kvinder Normale 21 Sko Kvinder Normale Sko Sko 21 Sko 21 Inspiration til at arbejde med klima

ideer samlet af Lone Kaplan og Ellen Farr

Læs mere: Klima- undervisningsideer til overbygning

Tema om Gadebørn

Dette materiale om gadebørn i forskellige lande kan benyttes til projektarbejde eller tematisk forløb i samfundsfag, geografi eller dansk.

Læs mere: Tema om Gadebørn