Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H Klassisk Støvler Dove Sort Noir til Halv 19102 Kvinde Studie vz1xw4H

På lærermenuen præsenteres undervisningsmaterialer og artikler medbeskrivelser, metoder og idéer om globale og interkulturelle emner. En del har vi selv udviklet, en del er overtaget fra bl.a. Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningssider, EVAM samt Global.dk. Nogle er gamle materialer men vi har fornyet links og kun bibeholdt dem vi stadig finder inspirerende og anvendelige.

Noget materiale indgår i større samlinger, f.eks. Global Undervisning og Globale temaer til ungdomsuddannelserne. De ligger imidlertid også samlede under Materialesamlinger i lærermenuen.

Anvend søgefunktionen hvis du mangler bestemte emner etc.

Kvinde Hjemmesko W Hjem 6s Snøre Jambo Brun Mbt Cognac bruneret IxPqAHYF

Materialerne herunder er beregnet for 8-10. klasse. Benyt Søg øverst til højre, hvis du ikke finder det materiale, du leder efter.  Under Links findes derudover henvisninger til en række materialer på andre websites.

Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Undervisningsforløb om flygtninge, årsager og vilkår. Formålet med materialet er at give nuanceret viden om flygtninges vilkår, rettigheder og årsagerne til deres flugt samt indlevelse og forståelse for deres situation.

Fag: Samfundsfag , historie, dansk ,geografi, filmkundskab

Læs mere: Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Grønlands historie - en metodeopgave

Opgaven kan bruges som afslutning på et tema om Grønland eller som indledning for at afprøve elevernes forhåndsviden. Metode:Print arket ud- klip det i stykker  med hver bullet på en strimmel. Lad dernæst eleverne i grupper sammensætte den rigtige rækkefølge af strimlerne samt indsætte de anslåede årstal. Klassen gennemgår til sidst den rigtige rækkefølge og de eksakte årstal. Noir 19102 Støvler Dove Halv Klassisk Kvinde Sort Studie til Metoden betyder at eleverne får et sikrere overblik over historiens faser og husker udviklingen bedre.

Studie Sort Klassisk Støvler Kvinde Dove 19102 Halv Noir til  af Ellen Farr

Svarene findes nederst.

Læs mere: Grønlands historie - en metodeopgave

til Støvler Dove Noir Kvinde Sort Halv 19102 Studie Klassisk Klima- undervisningsideer til overbygning

19102 til Sort Støvler Klassisk Studie Kvinde Noir Halv Dove Inspiration til at arbejde med klima

ideer samlet af Lone Kaplan og Ellen Farr

Læs mere: Klima- undervisningsideer til overbygning

Tema om Gadebørn

Dette materiale om gadebørn i forskellige lande kan benyttes til projektarbejde eller tematisk forløb i samfundsfag, geografi eller dansk.

Læs mere: Tema om Gadebørn